EJEN HARTANAH TEMERLOH

Saya Bantu Uruskan Transaksi Jual Beli Hartanah Di Anda Dengan Pantas, Mesra dan Profesional

hanya yang terbaik

Tentang Saya

Hai, Selamat datang ke laman web Intai Hartanah. Saya Aisyah merupakan Perunding Hartanah Berdaftar (REN 39257) / ejen hartanah Temerloh yang bernaung di bawah agensi Legacy Real Property Sdn Bhd. Mula menceburi bidang hartanah sejak tahun 2016 dan telah menguruskan ratusan transaksi jual beli hartanah di Temerloh dengan jayanya. 

Dibawah agensi Legacy Real Property, kami mempunyai lebih 60 orang Perunding Hartanah Berdaftar di Temerloh. Kami semua bergerak di dalam satu pasukan dan setiap gerak kerja kami adalah secara profesional dan tertakhluk kepada undang-undang yang ditetapkan oleh kerajaan. Pasukan kami telah menguruskan ratusan transaksi di seluruh daerah Temerloh. 

Boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan tentang jualan hartanah di daerah Temerloh ataupun pembelian hartanah di daerah Temerloh. Saya sedia bantu mudahkan semua urusan anda dengan pantas dan mudah. Segala urusan konsultasi adalah percuma sahaja. Saya akan bimbing anda memilih hartanah yang sesuai dengan kelayakan dan keinginan anda. Ianya akan dapat menjimatkan banyak masa dan wang ringgit anda.

Bagi urusan jualan rumah pula, saya sebagai ejen hartanah berdaftar akan bantu semakkan harga pasaran secara percuma bagi memudahkan anda dapat menjual rumah dengan cepat

PERKHIDMATAN SAYA

FAEDAH MENGGUNAKAN PERKHIDMATAN SAYA

JIMATKAN MASA ANDA

Saya akan bantu anda uruskan semua urusan jual beli hartanah anda dari A to Z. Anda hanya perlu tandatangan borang dan surat perjanjian sahaja. Selebihnya serahkan sahaja pada saya.

~

DIJAMIN SELAMAT

Segala urusan punya hitam putih dan ianya mengikut peraturan dan undang-undang yang ditetapkan oleh kerajaan. Secara tidak langsung dapat mengelakkan diri anda tertipu.

CEPAT & PANTAS

Urusan hartanah anda akan dibantu oleh lebih 60 Perunding Hartanah Berdaftar di bawah agensi. Insya-Allah segala urusan dapat dilakukan dengan lebih berkesan dan efektif.

PERKHIDMATAN EJEN HARTANAH BERDAFTAR TEMERLOH

SEMAKAN HARGA PASARAN SEMASA

Membantu anda semak harga pasaran semasa rumah supaya dapat menjual dengan harga pasaran yang sesuai

BANKER & LAWYER

Kami mempunyai jaringan network yang luas dan dapat membantu melancarkan proses kerana banyak pihak yang terlibat dalam urusan penjualan rumah

MEDIUM PENGIKLANAN YANG PELBAGAI DAN MENYELURUH

Proses penjualan lebih  cepat dengan menggunakan medium pengiklanan secara OFFLINE dan ONLINE. 

KERJA BERPASUKAN

Kami mempunyai rangkaian kerjasama antara agen hartanah seluruh Malaysia supaya proses penjualan lebih cepat berlaku

KHIDMAT NASIHAT BERKAITAN PENJUALAN

Kami merupakan agen yg fokus sepenuh masa dalam bidang hartanah dan mempunyai pengalaman dalam menguruskan urusan penjualan rumah

KHIDMAT NASIHAT PEMBIAYAAN BANK

Melakukan saringan awal terhadap kelayakan pembeli serta khidmat nasihat hartanah bersesuaian dengan kelayakan pembeli

Intai Hartanah

Team Intai Hartanah sentiasa bersedia untuk bantu mudahkan urusan jual beli hartanah dengan efektif dan efisyen mengikut standard peraturan yang telah ditetapkan oleh Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen Harta Tanah dan Pengurus Harta (LPPEH) Malaysia. Sebagai Ejen Hartanah Berdaftar, setiap prosedur kerja kami mengikut undang-undang yang sah.

Legacy Real Property Sdn Bhd

Cawangan Pahang

B44, Tingkat 1, Jalan IM 7/1, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang

012 212 2844

intaihartanahpahang@gmail.com

Open chat
1
intaihartanah.com
Hai, Saya Aisyah. Boleh saya bantu anda?