1. Dapatkan info nilai rumah atau tanah di Balok yang anda mahu jual, hanya penilai sahaja tahu mengenai harga pasaran terkini di kawasan tersebut.
  2. Dapatkan pembeli yang berkelayakan untuk menjimatkan masa anda, seeloknya pilih dulu yang betul berkemampuan dengan nilai rumah atau tanah di Balok yang anda ingin jual.
  3. Dapatkan banker yang ‘power’ untuk menguruskan pinjaman ‘loan’ jika pembeli berniat menggunakan pinjaman bagi membeli rumah atau tanah tersebut.
  4. Dapatkan peguam yang memang pakar dalam urusan hartanah ini, sebabnya bukan semua peguam sedia ada yang mahir menguruskan pindahmilik rumah di Balok.

NAMPAK MACAM MUDAHKAN? PERCAYALAH ANDA AKAN HADAPI ‘SAKIT’ KEPALA TANPA EJEN HARTANAH BERDAFTAR BALOK

“Sangat membuang masa saya! Ramai lagi yang nak.”

“Saya pernah uruskan sendiri rumah di Bentong, tapi pembeli tak tahu nak uruskan loan sendiri dan banyak membuang masa saya tunggu dia selesaikan urusan pinjaman dengan bank. Saya rasa sangat marah, sebab saya dah terlepas pembeli lain yang betul berminat dengan rumah di Bentong itu.”

  • Puan Zalina : Bentong, Pahang.

“Baru tahu rupanya sangat rumit sampai give up nak urus. Susah sangat.”

“Dulu pernah dapat orang nak beli rumah harta pusaka nenek di Kemaman, tapi kami sekeluarga tak tahu nak mulakan dari mana. Adik beradik yang lain semua tak nak keluar duit untuk urusan. Akhirnya, urusan sampai sekarang tak selesai.”

  • Puan Nurul : Kemaman. Terengganu

“Menyesal tak cari awal untuk khidmat ejen hartanah berdaftar Kuantan! Nak nangis kena tipu hidup – hidup duit dengan broker HARAM”

“Jujurnya saya tak tahu rupanya ada istilah yang berdaftar ini, dulu ada seorang ‘broker’ ini tipu kami hidup – hidup, dia caj pihak pembeli 5K, pihak penjual 5K juga, padahal rumah di Kuantan itu nak jual dalan 130K saja. Kami semua kena tanggung kos peguam yang ada disebabkan tambahan caj itu.”

  • Encik KamaruL, Pahang

NAK UBAT ‘PENING KEPALA? LANTIK SAJA SEBAGAI EJEN HARTANAH BERDAFTAR BALOK UNTUK ‘SETTLE’ MASALAH ANDA

Anda akan mendapat servis konsultasi mengikut standard yang telah ditentukan oleh pihak Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen Hartanah (LPPEH) sebagai seorang ejen hartanah berdaftar yang terlatih. Bagi kerjaya ini, pihak ejen hartanah akan diberikan latihan dari pihak agensi tersendiri dan proses jual beli rumah akan menjadi lebih mudah jika ejen hartanah Balok yang dilantik merupakan orang yang mahir dan biasa dalam urusan hartanah ini. Penjualan hartanah anda akan diuruskan secara professional dan kepentingan klien akan sentiasa dilindungi, servis terbaik yang kami sediakan!

KENAPA PERLU LANTIK SAYA SEBAGAI EJEN HARTANAH BALOK UNTUK URUSKAN JUAL BELI RUMAH ANDA?

AISYAH MAIDIN merupakan seorang Perunding Hartanah Berdaftar Balok ( Ejen Hartanah berdaftar dengan LPPEH) dan terlibat dalam bidang hartanah ini selama 5 tahun. Sepanjang tempoh ini, saya telah terlibat dengan pelbagai transaksi pindah milik rumah subsale, korporat, jualan rumah baru dari pemaju dan merupakan seorang pelabur hartanah. Merupakan perunding / ejen hartanah berdaftar Balok yang berpengalaman.

KENAPA TEKNIK SAYA SELAKU EJEN HARTANAH BERDAFTAR BALOK SANGAT BERKESAN

  1. Kami akan cadangkan harga yang mengikut ‘demand price’ semasa sahaja.
  2. Kami menyediakan pelbagai medium pengiklanan supaya terjual cepat.
  3. Kami mempunyai jaringan besar ‘network agent’ iaitu ejen hartanah yang lain dalam tiap – tiap jajahan.
  4. Pembeli akan ditapis (filter) terlebih dahulu untuk memastikan mempunyai kelayakan yang baik sebelum melihat rumah, tanah atau hartanah.

KONSULTASI PERCUMA JIKA ANDA GUNAKAN KHIDMAT SAYA SEBAGAI EJEN HARTANAH BERDAFTAR BALOK

Jika ada sebarang masalah dan masih keliru mengenai proses jual beli rumah, boleh dapatkan khidmat saya, EjenHartanah Berdaftar Balok untuk selesaikan masalah anda.

Boleh hubungi nombor yang tertera dibawah untuk mendapatkan info yang lebih lanjut:

NUR AISYAH MAIDIN

Tel +6012 212 2844

Email : aisyahmaidin89@gmail.com

Email : info@intaihartanah.com

Open chat
1
intaihartanah.com
Hai, Saya Aisyah. Boleh saya bantu anda?