Peluang HEBAT untuk anda menjadi PERUNDING HARTANAH berdaftar di salah satu Agensi berdaftar di Pahang dan Kuantan.

Mengapa kerjaya Perunding Hartanah ini HEBAT?

TIADA HAD PENDAPATAN

MASA YANG FLEKSIBEL

BINA KERJAYA

TIADA HAD PENDAPATAN

Anda boleh menjana pendapatan sebanyak mana yang anda mampu peroleh, tidak ada had.

Konsep bidang ini sama seperti anda memiliki satu bisnes dan atas anda sebagai pemilik bisnes tersebut untuk menjana seberapa banyak keuntungan yang anda mampu peroleh. Jika hebat marketing dan strategi anda maka hebatlah hasilnya.

Di dalam bidang Perunding Hartanah, pendapatan 5 angka sebulan itu satu perkara biasa!!

MASA YANG FLEKSIBEL

Tidak ada lagi punch card 9.00 pagi – 5.00 petang, tidak ada kewajipan datang ke pejabat dan sebagainya. Anda bertanggungjawab sepenuhnya 100% terhadap masa kerja anda! Best kan? Rata – rata yang menjadi ejen hartanah pada masa yang sama dapat menumpu perhatian sepenuhnya kepada keluarga.

Nak pergi bercuti? Silakan. Nak travel? Silakan. Tak perlu apply dan sebagainya. Semua masa bekerja anda yang urusakan sendiri. Namun begitu, rahsia kejayaan didalam bidng hartanah adalh hardwork!

BINA KERJAYA

Anda bukan sekadar ejen hartanah sahaja, tapi sebagai perunding hartanah anda mampu pergi lebih jauh dari itu. Sudah ramai ejen hartanah yang asalnya sekarang telah memiliki lesen dan syarikat hartanah sendiri!

Jika anda yakin mahu menambah pendapatan bulanan anda, kerjaya inilah yang tepat pilihan anda! Untuk maklumat lanjut hubungi team intaihartanah.com :

M Rozi (REN 39256)☎️ 0149081924?www.wasap.my/60149081924/PeluangKerjaya

Aisyah (REN 39257)☎️ 0122122844?www.wasap.my/60122122844/PeluangKerjaya

Open chat
1
intaihartanah.com
Hai, Saya Aisyah. Boleh saya bantu anda?