TAHNIAH kerana anda memilih saya untuk mendapatkan khidmat PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR. Dengan sistem yang sistematik dan jaringan rakaniaga yang besar seperti PEGUAM, PEGAWAI, BANK dan JURUNILAI bertauliah, saya yakin dapat memberikan khidmat yang terbaik untuk urusan hartanah anda.

Saya, NUR AISYAH MAIDIN merupakan seorang PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR dengan LEGACY REAL PROPERTIES SDN BHD.

Aktif di kawasan Kuantan, Kemaman, Indera Mahkota, Raub, Gambang, Rompin, Temerloh, Mentakab, Pekan, maran, Kuala Krau, Bera, bentong, Lipis, Cameron Highlands dan kawasan – kawasan berhampiran.

SERVIS KAMI YANG DITAWARKAN

  1. Khidmat nasihat kepada pemilik rumah. Khidmat nasihat dari segi harga semasa (Market Value) dan harga jualan terbaik, prosedur jual – beli, permintaan dan penawaran dan perundingan berkaitan jual beli rumah.
  2. Pembiayaan semula atau Refinancing. Dengan pembiayaan semula, anda tidak perlu menjual rumah anda untuk mendapatkan tunai segera.
  3. Semak harga pasaran. Dengan menyemak harga pasaran sebelm mengiklankan penjua;an, anda dapat mengetahui secara dasarnya bereapakah nilai keuntungan jualan dan dapat merangka strategi jualan seperti had harga rundingan dan sebagainya.
  4. Khidmat peguam dan pembiayaan. Khidmat peguam bagi S&P, dokumen perjanjian pembiayaan dan pembiayaan bank.

FEE PERUNDING HARTANAH

  1. Profesional Fee – 3% daripa harga jualan. Nilai ini dibayar kepada agensi hartanah yang diwakili oleh ejen tersebut.
  2. SST – 6% daripada Profesional Fee yang dibayar.

TEMUJANJI & PERTANYAAN

Sekiranya anda berminat menggunakan servis kami, hubungi kami untuk pertanyaan @ temujanji seperti maklumat di bawah:

NAK UBAT ‘PENING KEPALA? LANTIK SAJA SEBAGAI EJEN HARTANAH BERDAFTAR PAHANG UNTUK ‘SETTLE’ MASALAH ANDA

Anda akan mendapat servis konsultasi mengikut standard yang telah ditentukan oleh pihak Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen Hartanah (LPPEH) sebagai seorang ejen hartanah berdaftar yang terlatih. Bagi kerjaya ini, pihak ejen hartanah akan diberikan latihan dari pihak agensi tersendiri dan proses jual beli rumah akan menjadi lebih mudah jika ejen hartanah Pahang yang dilantik merupakan orang yang mahir dan biasa dalam urusan hartanah ini. Penjualan hartanah anda akan diuruskan secara professional dan kepentingan klien akan sentiasa dilindungi, servis terbaik yang kami sediakan!

KENAPA PERLU LANTIK SAYA SEBAGAI EJEN HARTANAH PAHANG UNTUK URUSKAN JUAL BELI RUMAH ANDA?

AISYAH MAIDIN merupakan seorang Perunding Hartanah Berdaftar Pahang ( Ejen Hartanah berdaftar dengan LPPEH) dan terlibat dalam bidang hartanah ini selama 5 tahun. Sepanjang tempoh ini, saya telah terlibat dengan pelbagai transaksi pindah milik rumah subsale, korporat, jualan rumah baru dari pemaju dan merupakan seorang pelabur hartanah. Merupakan perunding / ejen hartanah berdaftar Pahang yang berpengalaman.

KENAPA TEKNIK SAYA SELAKU EJEN HARTANAH BERDAFTAR PAHANG SANGAT BERKESAN

  1. Kami akan cadangkan harga yang mengikut ‘demand price’ semasa sahaja.
  2. Kami menyediakan pelbagai medium pengiklanan supaya terjual cepat.
  3. Kami mempunyai jaringan besar ‘network agent’ iaitu ejen hartanah yang lain dalam tiap – tiap jajahan.
  4. Pembeli akan ditapis (filter) terlebih dahulu untuk memastikan mempunyai kelayakan yang baik sebelum melihat rumah, tanah atau hartanah.

KONSULTASI PERCUMA JIKA ANDA GUNAKAN KHIDMAT SAYA SEBAGAI EJEN HARTANAH BERDAFTAR PAHANG

Jika ada sebarang masalah dan masih keliru mengenai proses jual beli rumah, boleh dapatkan khidmat saya, EjenHartanah Berdaftar Pahang untuk selesaikan masalah anda.

Boleh hubungi nombor yang tertera dibawah untuk mendapatkan info yang lebih lanjut:

NUR AISYAH MAIDIN

Tel +6012 212 2844

Email : aisyahmaidin89@gmail.com

Email : info@intaihartanah.com

Open chat
1
intaihartanah.com
Hai, Saya Aisyah. Boleh saya bantu anda?