Selamat Datang ke Blog intaihartanah. Kami sedia membantu anda untuk Urusan Jual Beli Hartanah Di Sekitar Kuantan Pahang.

Kami berpengalaman serta mempunyai kepakaran untuk membantu anda menjual atau membeli hartanah sekitar Kuantan mengikut Prosedur yang Betul, Urusan yang Mudah serta Cepat & Perunding kami terdiri dari Kalangan yang Profesional & Servis Ekslusif untuk Anda.

Kami merupakan Perunding Hartanah / Ejen Hartanah Sah Dari Legacy Real Property Sdn Bhd. dan berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH No.: E(1) 1925) Yang Mengikut Peraturan & Terma yang telah di Gazet oleh Kerajaan.

KHIDMAT PEMBELIAN RUMAH & HARTANAH

  1. Kami menyediakan Khidmat Nasihat kepada Pembeli untuk memiliki rumah terutamanya Pembeli baru yang pertama kali membeli rumah
  2. Kami boleh membantu untuk Mendaptkan Pembiayaan / Loan kepada Pembeli Rumah.
  3. Membantu pembeli untuk Mendapatkan Khidmat Guaman dalam Urusan Jual Beli.

KHIDMAT JUAL RUMAH & HARTANAH

  1. Kami juga menyediakan Khidmat kepadaa mereka yang ingin menjual Rumah & Hartanah.
  1. Kami adalah Ejen Hartanah Berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen Harta Tanah dan Pengurus Harta (LPPEH)
  2. Syarikat yang mempunyai lebih 5 Tahun Pengalaman Dalam Bidang Jual / Beli Hartanah & mampu menyelesaikan segala permasalahan berkenaan Jual Beli Hartanah.
  3. Merangkumi segala urusan Jual / Beli Hartanah termasuklah Urusan Guaman, Pinjaman Bank, Sekatan Kerajaan Negeri dan macam – macam lagi.
  4. Segala urusan Mudah & Cepat Sehingga Kunci Diserahkan Kepada Pembeli.
  5. Perkhidmatan Semakan Kelayakan Perumahan & Khidmat Nasihat secara PERCUMA.

Sila layari Website Rasmi Syarikat untuk Maklumat Lanjut

www.intaihartanah.com

+012 -2122844

ejen hartanah kuantan, perunding hartanh kuantan, ejen rumah kuantan, ejen jual beli rumah kuantan, senarai ejen hartanah kuantan, senarai ejen hartanah kuantan 2020, ejen hartanah kuantan 2020, senarai perunding hartanah kuantan , senarai perunding hartanah kuantan 2020, ejen rumah kuantan 2020, senarai ejen rumah, senarai ejen jual beli rumah kuantan 2020, senarai ejen hartanah kuantan, senarai ejen jual beli rumah kuantan 2020

Open chat
1
intaihartanah.com
Hai, Saya Aisyah. Boleh saya bantu anda?